• Menu
  • Menu
basicTable.html

Sarbatori Legale August – România
Sărbători Legale August – România

Conform calendarului sărbătorilor legale din August, această lună le va oferi în plus românilor o zi liberă oficială. Pe data de 15 August este celebrată Adormirea Maicii Domnului, una dintre cele mai importante sărbători ale Bisericii Creștine. Din acest motiv, angajații din sistemul public și privat se vor bucura de o zi liberă oficială în mijlocul săptămânii, respectiv într-o zi de miercuri.

Sărbătoarea legală din luna August le va oferi românilor timp în plus pentru relaxare și odihnă, având și posibilitatea de a lua în considerare varianta propusă de către noi. Spre exemplu, își pot programa o vacanță prelungită în mijlocul lunii, luând în considerare zilele de weekend, sărbătorile legale din luna august și 4 zile din concediul aferent acestui an. Astfel, românii se pot bucura de până la 9 zile libere pentru relaxare. Pentru a-și programa concediile și pentru a-și organiza din timp zilele libere din luna August, dar și din restul anului, ei pot verifica recomandările noastre de pe pagina cu recomadări de vacanțe prelungite, locul unde găsești toate informațiile necesare cu privire la sărbătorile legale din an.

Sărbătoarea legală din luna August este astfel una dintre cele 10 zile libere oficiale din totalul de 15 care vor pica în timpul săptămânii, oferindu-le românilor prilej de pauză după o lună fără zile nelucrătoare legale.

Fii la curent cu recomandările noastre pentru vacanțe și concedii și află exact cele mai favorabile perioade pentru plecări în destinațiile favorite. Poți să descoperi propuneri personalizate pentru fiecare lună a acestui an și să profiți din plin de timpul tău liber pe care sărbătorile legale ți le oferă.