• Menu
  • Menu
basicTable.html
Zile Libere la Cincsor 7 | Zile-Libere.net

Zile Libere la Cincșor

Dacă expresia ”oază de liniște” nu ar fi deja un clișeu, așa am descrie locația despre care vorbim astăzi. Cincșor este un sat din județul Brașov, situat în apropiere de Făgăraș. Se ajunge foarte ușor cu mașina din Brașov, dar pentru iubitorii de aventuri montane fără mașină, există și alternative cu
autocarul.

Casele de oaspeți ne-au plăcut prin poveste și aspect. Într-o perioadă în care pare mai ușor să distrugi și să reconstruiești de la zero, proprietarii Caselor de oaspeți din Cincșor restaurează casele săsești care abundă în istorie și cultură.

De Cinșor am auzit în social media, iar câteva poze (în special cu biblioteca Casei de oaspeți) au fost suficiente să ne convingă să mergem.

Trei spații fac parte din Casele de Oaspeți transilvănene. Vechea Școală din sat, Vechea Casă Parohială și Casele Țărănești. Nici una nu ne-a displăcut, dar am ales să ne cazăm în vechea școală din sat, o clădire cu 4 camere duble, o bibliotecă imensă și o curte superbă, unde vara, poți lua masa. Îți recomand!

Indiferent pe care dintre cele 3 locații de cazare o alegi, poți vizita și celelalte spații. Noi am ales să ne relaxăm în unul dintre șezlongurile din curtea unde se află Casele Țărănești și Vechea Casă Parohială (vizavi de clădirea Vechii Școli). Playlistul zilei: zumzet de albine și ciripit de păsări. Nici urmă de trafic, praf și griji. Iar seara, meniul gourmet la lumina lumânării și amabilitatea gazdelor completau perfect atmosfera zilelor acolo.

Un spațiu superb cum sunt casele de oaspeți transilvănene te face să-l descoperi din nou și din nou. Noi vom reveni cu siguranță cu aceeași poftă.

Galerie FotoLasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *